Wednesday, December 23, 2009

GenDeR Bb???

Hu3...excited lak aku nak tau gender 2nd bb aku ni...but aku xderla terlalu berharap utk dptkan gurl plak kali ni...aku trime je ape2 gender pun...asalkan bb aku sihat waalfiat saat dilahirkan nti...alhamdulillah kandungan dah pun masuk 18 minggu...alahan pun dah kurang...cume aku alami keletihan pade waktu mlm...

Tapi alhamdulillah...aku dikurniaan seorg suami yg sgt prihatin ttg kesihatan aku...diela yg tlg bantu aku buat kje umah disaat aku xbrape nak larat...

p/s:TQ yoh...iluv u...

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY


Sticky Mode..(new entry plz scroll down)

Sempena birthday ibu yang ke 29..teringin plak nak wat contest..harap2 adala yg sudi men'join'kan diri
Syarat2 adalah seperti berikut...

Be my follower and add my blog kat korangnye list....
Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…
Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..
Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...
Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...
Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...
Make sure ur entry link back to mine..
Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009
Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
itu jer...senang je..
HADIAH??
Suprise la...klu bgtau x syok la...
Sudi2 la join k....
Klo nak join bolelah singgah ke
http://rifqizuhairi.blogspot.com/2009/11/serius-baby-2009-giveaway.html
:
:
:
:
:
n nila gambar2 yg aku pertaruhkan...


Nama : Wan Ahmad Wafiq Iman B. Wan Aidil
Tarikh Lahir : 24hb Mac 2009
Umur Sekarang : 9 Bulan

*Ok dah siap dah...

Related Posts with Thumbnails